Image
تمامی مطالب مرتبط با "روغن کرچک"

فواید روغن کرچک برای پوست


خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می کنند اما این روغن، فواید بالقوه ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می پردازیم. روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می...
ادامه مطلب